Návrh komunikačního mixu podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá komunikačním mixem vybraného podniku. Úvodní část je věnována teoretickým poznatkům týkající se dané problematiky. Druhá část je zaměřena na analýzu současné marketingové situace podniku. V závěrečné části je navržen nový komunikační mix, který má za úkol zvýšit povědomí o značce a získat nové zákazníky.
This diploma thesis deals with a marketing communication mix. The introductory part deals with theoretical background. In the second part, I focus on the analysis of the current company marketing situation. The concluding part deals with the proposal of a new communicative mix, the goal of which is to raise awareness about the brand and attract new customers.
Description
Citation
KRMÍČEK, V. Návrh komunikačního mixu podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (předseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen)
Date of acceptance
2016-06-13
Defence
Otázky oponenta: odpovězeno Ing. Breinek, Ph.D.: Jaký je výsledek vašich analýz zmíněných v diplomové práci? odpovězeno s výhrady Ing. Kučerová, Ph.D.: Jaké jsou roční tržby firmy? Jste orientovaný jen na český trh? odpovězeno doc. Putnová: Vysvětlení určení silných a slabých stránek firmy? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 5 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO