Návrh automatického obchodního systému pro měnový trh

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá obchodováním na měnovém trhu. Jejím cílem je vytvoření automatického obchodního systému založeném na technické analýze. Práce je rozdělena do několika částí. Po seznámení s teoretickými poznatky a analýze současného stavu následuje vlastní návrh obchodního systému. Systém je vytvořen na základě technických indikátorů a je testován na historických datech a následně optimalizován.
The master’s thesis deals with trading the currency market. The aim of thesis is the creation of an automated trading system based on technical analysis. This thesis is divided into several parts. The theoretical aspects and analysis of current situation are followed by automated trading system proposal. The system is designed on basis of technical indicators and tested on historical data and then optimized.
Description
Citation
POLANSKÝ, J. Návrh automatického obchodního systému pro měnový trh [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) Ing. Pavel Holek (místopředseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-09
Defence
Otázky oponenta: odpovězeno prof. Dostál: S jakou částkou jste vstupoval na trh? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO