Turbo konvoluční a turbo blokové kódy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem práce je přiblížit čtenáři problematiku turbo konvolučních a turbo blokových kódů a to v oblasti dekódování zabezpečené zprávy. Praktická část je zaměřena na návrh demonstračního programu v programovém prostředí Matlab. Práce je členěna do čtyř základních částí. První dvě se zabývají teoretickým rozborem kódování a dekódování. Třetí část obsahuje popis vytvořeného demonstračního programu, který umožňuje procházet proces kódování a dekódování. Čtvrtá je věnována simulacím a výkonnosti turbo kódů.
The aim is to explain the Turbo convolutional and block turbo codes and decoding the secure message. The practical part focuses on the design of a demonstration program in Matlab. The work is divided into four parts. The first two deal with theoretical analysis of coding and decoding. The third section contains a description created a demonstration program that allows you to navigate the process of encoding and decoding. The fourth is devoted to simulation and performance of turbo codes.
Description
Citation
ŠEDÝ, J. Turbo konvoluční a turbo blokové kódy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Telekomunikační a informační technika
Comittee
doc. Ing. Karel Němec, CSc. (předseda) prof. Ing. Dan Komosný, Ph.D. (místopředseda) Ing. Tomáš Vaněk, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Šilhavý, Ph.D. (člen) Ing. Vít Daněček (člen) Ing. Michal Trzos, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Krajsa, Ph.D. (člen) Ing. Martin Koutný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-08
Defence
Porovnání TURBO kódu s klasickými konvolučnímy kódy.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO