Konstrukční řešení nového typu stohovacího zařízení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na konstrukční návrh stohovacího zařízení, což je adaptér za čelní nakladač za traktor. Toto zařízení bude primárně určeno pro manipulaci s balíky slámy. Vstupními parametry jsou výška zdvihu 1,6 m od základní polohy. Nosnost adaptéru 270 kg a jeho maximální hmotnost 300 kg. Pro upevnění adaptéru do stohovacího zařízení k nakladači je použit euro systém.
This thesis is focused on the structural design of the collector which is an adapter for a front loader tractor. This facility will be designed primarily for handling bales of straw. The input parameters are the lift height of 1.6 meters from the basic position. Adapter Capacity 270 kg and a maximum weight of 300 kg. To fix the adapter to a stacking device for loader is used euro system.
Description
Citation
PISINGER, P. Konstrukční řešení nového typu stohovacího zařízení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Stavba strojů a zařízení
Comittee
doc. Ing. Miroslav Škopán, CSc. (předseda) doc. Ing. Břetislav Mynář, CSc. (místopředseda) Ing. Přemysl Pokorný, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Špička, CSc. (člen) Ing. Martin Kubín, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-21
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO