Nástroje pro výrobu závitů a jejich využití

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Bakalářská práce na téma Nástroje pro výrobu závitů a jejich použití se zabývá problematikou nástrojů, jejich materiálu a dalšího použití ve strojírenství. V jednotlivých částech práce jsou uvedeny druhy vyráběných nástrojů pro výrobu závitů, metody výroby závitů a materiály vhodné pro výrobu závitníků. Dále je rozebrán sortiment monolitních frézovacích závitníků v nabídce jednotlivých výrobců.
The bachelor’s thesis Tools for threading and their use deals with issues connected to tools, the materials used and their usage in the field of mechanical engineering. Individual parts of the thesis cover types of tools for threading, methods of threading and materials suitable for tap making. Further, the range of monolithic milling taps in the producers’ supply is also analysed.
Description
Citation
VESELÝ, V. Nástroje pro výrobu závitů a jejich využití [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie
Comittee
doc. Ing. Anton Humár, CSc. (předseda) doc. Ing. Robert Čep, Ph.D. (místopředseda) Ing. Karel Němec, Ph.D. (člen) Ing. Jan Strejček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Jaroslav Jambor, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jozef Majerík, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-14
Defence
Bakalář seznámil komisi s obsahem a výsledky své bakalářské práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise. V průběhu obhajoby byly zodpovězeny následující doplňující otázky: 1) Označení TiAIN a TiCN. 2) Název firmy Sandvig Coromant a její výroba? 3) Jaký je hlavní přínost Vaší BP? 4) Je možné vyrobit vnitřní závit bez vrtání otvoru? Otázky členů komise byly zodpovězeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO