Návrh na snížení nákladů při vytváření nových pracovních míst v obchodní společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá tématikou pracovněprávních vztahů, konkrétně pracovním poměrem a dohodami o pracích konaných mimo pracovní poměr. Je zaměřená na možnost finanční úspory při odměňování nového zaměstnance a využití příspěvků od úřadu práce. Na základě analýzy nákladů na odměňování zaměstnanců jsou navržena optimální řešení pro snížení a úsporu nákladů obchodní společnosti.
This bachelor thesis deals with labour relations, specifically with employment and agreements to perform work. It focuses on possibilities how to save the cost of a new employee remuneration and using subsidies from the Labour Office. Based on the labour costs analysis of employees, there are suggested optimal solutions for reduction and savings of costs for capital company.
Description
Citation
ONTLOVÁ, V. Návrh na snížení nákladů při vytváření nových pracovních míst v obchodní společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. et Ing. Renáta Myšková, Ph.D. (předseda) Ing. Sochorcová Martina, Ph.D. (místopředseda) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-16
Defence
otázky oponenta: odpovězeno Ing. Kruntorádová: Vzorec na ocenění nákladů na zapracování nového zaměstnance: napadá vás jak by se výpočet mohl ješte rozšířit? - odpovězeno Ing. Karas: Lze přínos nového zaměstnance odvodit ze mzdy jednatele? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO