Marketingová komunikace podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá marketingovou komunikací internetového obchodu StarkGlass.cz. Jedná se o internetový obchod, sloužící pro prodej produktů značky StarkGlass. Jelikož jsem spoluzakladatel tohoto internetového obchodu, tak se komunikační strategie opírá o zkušenosti způsobení při vytváření originální marketingové strategie a o marketingový výzkum.
Thesis deals with the marketing communication of the online store StarkGlass.cz . It is an online store serving for sale tempered safety glass brand StarkGlass. Since I am a co- founder of the Internet business, communication strategy is based on the experiences gained in creating original marketing strategy and marketing research.
Description
Citation
JANČA, T. Marketingová komunikace podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jaroslav Krejčíř, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) doc. Ing. Marie Pavláková Dočekalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-20
Defence
Oponentka: Proč je důležité období před i po Vánocích z hlediska marketingové komunikace? Jaké jsou stěžejní rozdíly v PPC u Sklik a Adwords? Prof. Koráb: Možné substituty produktu a dopad na podnikání. S tím souvisí: Je vaše podnikání diverzifikováno? Dr. Luňáček: Vyrábíte produkt nebo jen prodáváte? Máte na produkt patent? Dr. Krejčíř: Z čeho bude firma financovat náklady na marketingovou kampaň?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO