Návrh změn v systému hodnocení a odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá problematikou systému hodnocení a odměňování pracovníků ve vybrané společnosti. První část je zaměřena na shrnutí základních teoretických pojmů týkajících se hodnocení a odměňování pracovníků. Druhá část obsahuje analýzu společnosti a jejich zaměstnanců a dotazníkové šetření. V poslední části jsou navrženy změny v systému hodnocení a odměňování a jejich přínosy.
The bachelor thesis deals with the questions of the evaluation and remuneration systems of employees in a selected company. The first part focused on the basic theoretic concepts related to employee evaluation and remuneration. The second part contains analysis of the current status of the selected company and its employees and questionnaire survey. The last part proposes changes of employee evaluation and remuneration system and their benefits.
Description
Citation
HALAČKOVÁ, A. Návrh změn v systému hodnocení a odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-20
Defence
otázky oponenta: zodpovězeno další otázky: dr. Heralecký: jaké jsou návrhy na zlepšení situace studenta; od 2009 došlo k významnému snížení mzdy - z jakého důvodu - zodpovězeno dr. Breinek: student využil mnoho analýz a jak je v práci dále využil - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO