Kalkulace nákladů výkonu v podmínkách vybraného podnikatelského subjektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V podmínkách malé firmy je problematika kalkulací zaměřená na klasifikaci nákladů, strukturu nákladů v kalkulaci a kalkulační systém. Na základě nedostatků plynoucích z provedených rozborů jsou formulována konkrétní doporučení.
In condition with a small firm is problem of calculation which is focused on cost classification, cost structure in calculation and caclulation formula. Suggestion was described based on discovered problems which they found wanting.
Description
Citation
TRČÁLKOVÁ, E. Kalkulace nákladů výkonu v podmínkách vybraného podnikatelského subjektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) Mgr. Jiří Pospíšil (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Zábojová (člen)
Date of acceptance
2016-06-17
Defence
otázky vedoucí: odpovězeno otázky oponenta: odpovězeno Prof. Rejnuš: Z jakého důvodu jste v práci zahrnula transportní režii? K čemu společnosti bude sledování této režie? - odpovězeno s nedostatky Ing. Pospíšil: V čem je hlavní uplatnění kalkulací? - částečně odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO