Podnikatelský plán pro distribuci značky Revision

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je návrhem podnikatelského plánu, pro založení distribuce americké značky Revision. V rámci této práce zpracuji návrh jak pro maloobchod tak pro velkoobchod. V práci se zaměřím na teoretická východiska práce, která jsou potřeba pro založení podniku. Dále provedu dotazníkové šetření pro zjištění zájmu nejen o mou značku, ale také o značku konkurenční. V neposlední řadě provedu sérii analýz, díky kterým zjistím silné a slabé stránky mého plánu.
Bachelor´s thesis is a proposal of business plan for founding of distribution Revision brand. In framework of this thesis I am going to make the proposal of retail business and also for wholesale business. In the thesis I am going to focus on theoretical basis, which are needed to create a company. In the next step I am going to make questionnarie research to know backround of customers. In another step I am going to make analysis which helps to know strong and weak sides.
Description
Citation
ŠOUKAL, M. Podnikatelský plán pro distribuci značky Revision [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Petr Rozmahel, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Dr. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-20
Defence
otázky vedoucího: - zodpovězeny otázky oponenta: - zodpovězeny Další otázky: Ing. Chlebovský: Ve SWOT analýze máte v rizicích konkurenci - není Váš projekt příliš optimistický? Není pesimistická varianta spíše reálná? - zodpovězeno částečně Ing. Svirák: Jakým způsobem získáte vstupní kapitál? Z čeho budete krýt případnou ztrátu? Existují nějaké statistické údaje, ze kterých jste vycházel při stanovení objemu prodeje? - zodpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO