Marketingová strategie produktu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na marketingovou strategii produktu rodinného podniku Zlatnictví Dukát, se sídlem ve Vítkově. První část se zabývá teoretickými poznatky a jsou v ní blíže definovány marketingové pojmy. Analytická část je zaměřena na průzkum současné situace sledovaného podniku pomocí vhodně zvolených marketingových metod a v neposlední řadě taktéž na výzkum zákazníků, realizovaný na základě empirického dotazování. Podle konečných výsledků je navržena nová marketingová strategie vhodná pro zavedení nového produktu a k dosažení lepší propagace, prodejnosti zboží i k nárůstu zisků podniku.
The bachelor thesis is focused on product marketing strategy of the family company Zlatnictví Dukát, situated in Vítkov. The first part is dealing with the theoretical knowledge and is defining marketing terms in detail. Analytical part is focused on the exploration of the current enterprise situation due to appropriately chosen marketing methods and last but not least also on the customers research, realized on the basis of empirical inquiry. According to the final results there is new marketing strategy proposed which is usable for a new product introduction and to achieve better promotions, merchandise sales and profits increase.
Description
Citation
ONDRYÁŠOVÁ, D. Marketingová strategie produktu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. František Bartes, CSc. (předseda) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (místopředseda) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Marcolová Klímková, Ph.D. (člen) JUDr. Ing. Jan Kopřiva, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-20
Defence
otázky oponenta: zodpovězeno prof. Dohnal: Co se dělo s podnikem od převratu do dnešní doby? Co bylo špatně, že firma negeneruje zisk? zodpovězeno prof. Dohnal: Proč jste vyřadili zlato z nabídky? zodpovězeno Ing. Kučerová: Je e-shop vhodnou formou prodeje šperků? Máte přehled kolik šperků se přes e-shop prodá? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO