Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá posouzením finanční situace vybraného podniku. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část přibližuje základní pojmy a metody finanční analýzy. Druhá část je zaměřena na zhodnocení finanční situace prostřednictvím elementárních metod finanční analýzy. Na základě zjištěných výsledků jsou navržena opatření pro zlepšení stávající situace.
Bachelor thesis deals with the assessment of the financial situation of the company. The work is divided into two parts. The theoretical part introduces the topic of basic concepts and methods of financial analysis. The second part focuses on the evaluation of the financial situation through the elementary methods of financial analysis. Based on the results achieved are proposed measures to improve the current situation.
Description
Citation
POLANSKÁ, L. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Dana Martinovičová, Ph.D. (předseda) Ing. Libor Benátský (místopředseda) Ing. Veronika Hedija, Ph.D. (člen) Ing. Martina Pivodová (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-17
Defence
Otázky vedoucího bakalářské práce: odpovězeno. Ing. Petr Novák, Ph.D.: Financování - existují ještě jiné možnosti, které studentka nezohlednila? O rozšíření výroby se jedná v rámci stávající kapacity či by se jednalo o další investice? Jsou kvalifikovaní zaměstnanci z pohledu současné situace na trhu práce? Ing. Libor Benátský: Diskuse k návrhové části z hlediska reálnosti některých z nich.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO