Podnikatelský plán na založení prodejny se stavebním materiálem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem reálného podnikatelského plánu pro založení vlastní prodejny se stavebninami. Prodejna bude poskytovat zákazníkům širokou nabídku stavebních materiálů a jiného příslušenství. První část této práce bude věnována popisu významu malých a středních podniků a základním náležitostem spojených se založením podniků, zejména popisem analýz a metod, které budou aplikovány v analytické části práce pro zhodnocení situace na trhu a dále strukturou podnikatelského plánu, jejíž vypracované části jsou náplní části návrhové.
The bachelor thesis deals with real business plan for setting up their own stores of construction materials. The store will provide to customers a wide range of building materials and other accessories. The first part will be devoted to describing the importance of small and medium-sized company and the basic formalities related to the establishment of companies, particularly describing analyzes and methods to be applied in the analytical part, to evaluate the market situation and structure of the business plan, the elaborated parts are the contents of proposal.
Description
Citation
ŠIMÁČEK, A. Podnikatelský plán na založení prodejny se stavebním materiálem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Josef Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-20
Defence
Otázky oponenta: odpovězeno Ing. Pernica, Ph.D. - připominky k formální úpravě práce Ing. Pernica, Ph.D.: Máte někde uveden vzor dotazníku? odpovězeno doc. Zinecker: Co bylo cílem dotazníkového šetření? Jaké metody jste použil pro statistické zpracování dotazníků? odpovězeno Ing. Videcká, Ph.D.: Jak je to s výstavbou v částech Jmk? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO