Finanční analýza podniku s využitím VBA

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem bakalářské práce je navrhnout uživatelsky jednoduchý a časově nenáročný program pro zjištění finanční situace podniku. Bakalářskou práci lze rozdělit na tři hlavní části. V první části je uvedeno teoretické vymezení ukazatelů finanční analýzy a také teoretické vymezení programovacího prostředí. Ve druhé části je provedena analýza problému a současné situace firmy Synett, s.r.o. V poslední části je samotný návrh programu, který je proveden v programovém prostředí Visual Basic for Application, v programu Excel. V poslední části jsou také popsány přínosy práce.
The aim of the thesis is to design a user-friendly and time-efficient program to determine the company's financial situation. Bachelor's thesis can be divided into three main parts. The first part describes the theoretical definition of financial analysis and theoretical definition programming environment. The second part is an analysis of the problem and the current situation of the company Synett, Ltd. The last part is the actual draft program, which is implemented in the Visual Basic for Application in Excel program. The last section also describes the benefits of work.
Description
Citation
HOLÁSKOVÁ, M. Finanční analýza podniku s využitím VBA [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Mihola (člen)
Date of acceptance
2016-06-20
Defence
Otázky oponenta práce - odpovězeno. RNDr. Chvátalová Proč je v práci využita metoda HOS3 a ne HOS 8? Odpovězeno. doc. Chalupský Jakým způsobem byla sestavena SWOT analýza, jak byly voleny jednotlivé faktory? Odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO