Komplexní posouzení laboratorního pultu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce je věnována problematice revizí elektrických zařízení a instalace nízkého napětí dle norem ČSN 33 1500 a ČSN 33 2000-6. Dále se pak práce zabývá provedením a zapojením laboratorních pultů, konkrétně laboratorním pultem na Ústavu výkonové elektrotechniky a energetiky, a jeho ergonomickým provedením.
The work is dedicated to the review of electrical equipment and low-voltage installation according to standards ČSN 33 1500 and ČSN 33 2000-6. Furthemore, the work deals with making and wiring of laboratory desks, specifically laboratory desk of the Department of power electrical and electronic engineering, and his ergonomic design.
Description
Citation
HOFEREK, J. Komplexní posouzení laboratorního pultu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a elektroenergetika
Comittee
prof. Ing. Vítězslav Hájek, CSc. (předseda) doc. Ing. Ondřej Vítek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Dalibor Červinka, Ph.D. (člen) doc. Dr. Ing. Miroslav Patočka (člen) doc. Ing. Radoslav Cipín, Ph.D. (člen) Ing. Petr Procházka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-13
Defence
Bakalářská práce se zabývá komplexním posouzením laboratorního pultu. Student logicky a přehledně shrnul výstup své bakalářské práce. Oponentní otázky i otázky v následné diskuzi byly zodpovězeny. Práce je komisí hodnocena jako velmi dobrá.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO