Manažer hesel s architekturou klient-server

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce se zabývá implementací manažeru hesel s architekturou klient-server. Základem práce je návrh uživatelského rozhraní klientské části, používaných klíčů, vzdálených metod, serveru a jeho databáze, výběr použitých technologií a programovacího jazyku. Následuje část pojednávající o implementaci návrhu manažeru hesel.
This bachelor thesis deals with implementation password manager with client-server architecture. Basis of thesis is proposal of graphical user interface, used keys, remote methods, server and its database, choise of used technology and programming language. The next part delas with implementation proposal of password manager.
Description
Citation
MYŠKA, V. Manažer hesel s architekturou klient-server [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
prof. Ing. Zdeněk Smékal, CSc. (předseda) Ing. Pavel Šilhavý, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ivan Míča, Ph.D. (člen) Ing. Radek Zezula, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Prokeš, Ph.D. (člen) doc. Ing. Lukáš Malina, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-16
Defence
- Popiště fungování manažeru hesel v agregátní úrovni. Vysvětlete zejména interakci manažeru hesel s autentizačním protokolem. - Do manažeru je zapotřebí zadat jméno, e-mail, PIN, heslo a párovací kód. Vysvětlete účel a význam těchto položek. Z hlediska uživatelského pohodlí svůj manažer porovnejte s jinými manažery. - Jak funguje ukládání klíče na straně serveru? - Jak se řešila autentizace mezi klientem a serverem?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO