Cloudová aplikace pro analýzu dopravy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této práce je vytvořit cloudovou aplikaci pro analýzu videa bez znalosti jakýchkoliv parametrů kamery. Jediným vstupem je tak adresa webové kamery. Aplikace je postavena na již existujícím řešení. To je vylepšeno přidáním nového modulu pro odstranění překážek, jako je např. sloup veřejného osvětlení zastiňující část vozovky, a modulu pro rozdělení dvou blízko sebe jedoucích vozidel. Výsledné cloudové řešení je tvořeno soustavou dílčích aplikací, které spolu komunikují pomocí HTTP zpráv a jsou ovládány přes webové rozhraní.
The aim of this thesis is to create a cloud application for traffic analysis without knowing anything about the system. The only input is address of the web camera pointing at traffic. This application is build on existing solution which is further enhanced. New modules for removing obstacles (such as lamppost covering part of the road) and splitting overlapping cars were added. The whole cloud solution consists of multiple components which communicates by HTTP messages and are controlled by web interface.
Description
Citation
VALCHÁŘ, V. Cloudová aplikace pro analýzu dopravy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Počítačová grafika a multimédia
Comittee
doc. Dr. Ing. Jan Černocký (předseda) prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vítězslav Beran, Ph.D. (člen) doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (člen) Doc. RNDr. Pavel Matula, Ph.D. (člen) prof. RNDr. Alexandr Meduna, CSc. (člen)
Date of acceptance
2016-06-17
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm výborně (A).
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO