Server pro recenzování programů Work and Travel

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá kompletním návrhem webového portálu pro recenzování programů Work and Travel a jiných příležitostí pro práci a cestování v zahraničí, přednostně pro mladé lidi. Popisuje portál jak z hlediska návrhu a implementace jeho uživatelského rozhraní, tak také z hlediska návrhu business plánu pro reálné nasazení a ziskovost webu. Tento projekt s názvem GapPacker je zamýšlen jako start-up, agregující různorodé programy a články ze světa Work and Travel a bude profi tovat na zpoplatněných proklicích na stránky poskytovatelů těchto programů a na jejich registraci. Projekt má po zavedení na českém trhu ambice expandovat i na další evropské trhy.
This thesis is a documentation covering complete design process of a web server for reviewing Work and Travel programs and other opportunities for working and travelling abroad, mainly focused on young people. It describes not only the concept of the user interface and application implementation, but also a business plan for running the website and making it pro table. This project called GapPacker is intended as a start-up, aggregating various programs and articles from the world of Work and Travel and its main income will come from paid clicks through to registrations or websites of providers o ering the programs. After its introduction on the Czech market, it has ambitions to expand to other European markets.
Description
Citation
BAMBUŠEK, D. Server pro recenzování programů Work and Travel [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Inteligentní systémy
Comittee
doc. Ing. František Zbořil, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Kunovský, CSc. (místopředseda) Ing. Michal Bidlo, Ph.D. (člen) Doc. Ing. Pavel Herout, Ph.D. (člen) Ing. Zbyněk Křivka, Ph.D. (člen) doc. RNDr. Pavel Smrž, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-17
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm výborně (A). Otázky u obhajoby: Jaká je návštěvnost webu? Pokud máte dostatek dat, můžete analyzovat chování uživatelů na webu a validovat, jestli Váš teoretický návrh funguje?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO