Převod PPTX do HTML

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Program PowerPoint je excelentní nástroj sloužící k vytváření prezentací a lidé jsou na něj zvyklí. Jeho nevýhodami jsou jeho absence na některých počítačích a jeho existence v mnoha verzích. Webový prohlížec však tyto nevýhody nemá. Tato práce se snaží využít webové prohlížeče jako programu, který umožní zobrazit PowerPointové prezentace. Díky internetu může mí tato práce široké možnosti použití. Výsledkem práce je webová aplikace, která umožňuje nahrát a spustit PowerPointovou prezentaci. Aplikace umožňuje přepínaní mezi snímky a přepínání prezentace do celoobrazového módu. Výsledné snímky jsou velice podobné originálním snímkům a vytvořené řešení umožňuje zobrazit text, zvuk a video se základními možnosti úprav.
PowerPoint is an excellent tool for creating presentations and people are accustomed to using it. Its only handicap is that it is not installed everywhere and it exists in numerous versions. But there is an application that is installed almost everywhere and that application is the web browser. This work aims to create the PowerPoint presentation viewer for the web browser. With the internet as the environment, it may have a wide range of applications from the content sharing point of view. The solution is a web application that allows to upload the PowerPoint file and then the application displays the content of the file. The application also offers functionality such as navigation between slides and full-screen mode. The rendered slides in the web browser are very similar to the slides in PowerPoint. It does not support advanced features, but it supports displaying text, pictures, video and audio. Further, it supports basic styling options such as colours, margins, position and line height.
Description
Citation
VILÍMEK, H. Převod PPTX do HTML [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management a informační technologie
Comittee
doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (předseda) prof. Ing. Tomáš Vojnar, Ph.D. (místopředseda) Ing. Martin Hrubý, Ph.D. (člen) doc. Ing. Peter Chudý, Ph.D., MBA (člen) RNDr. Marek Rychlý, Ph.D. (člen) doc. Ing. Oldřich Trenz, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-22
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm B. Otázky u obhajoby: 1. Vysvetlite princíp návrhového vzoru "reactor"! (Pomôcka kniha Node.js Design Patterns ) 2. Akým spôsobom je vyhodnotený rozdiel medzi referenčným a rendrovaným slajdom? 3. Je takýto spôsob vyhodnotenia relevantné z hľadiska užívateľa? Nebolo by vhodnejší užívateľské testovanie na vnímanú kvality prevodu, keď nie je možné garantovať presnosť pri renderovaní?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO