Vzdálená správa vestavěných systémů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Možnosti dnešních vestavěných zařízení rapidně rostou. Jejich výkon dovoluje běh složitějších aplikací v prostředích Internetu věcí (IoT). Složité aplikace bývají náchylné na chyby a vyžadují průběžnou aktualizaci. Systém, který umožňuje aktualizace většího množství vzdálených vestavěných zařízení, byl navrhnut a implementován. Systém byl implementován na základě studie existujících řešení a podmínek projektu BeeeOn, který se zabývá chytrou domácností.
Possibilities of today's embedded devices are growing rapidly. Their performance allows them to run more complex applications in Internet of Things (IoT) environments. Complex applications tend to be error-prone and require continual updates. A system that is capable of updating a multitude of remote embedded devices was designed and implemented. This system was created based on the study of existing solutions and requirements of the project BeeeOn which concerns itself with smart homes.
Description
Citation
MALINA, P. Vzdálená správa vestavěných systémů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Miroslav Švéda, CSc. (předseda) doc. Dr. Ing. Otto Fučík (místopředseda) Mgr. Ing. Pavel Očenášek, Ph.D. (člen) Ing. Igor Szőke, Ph.D. (člen) Ing. Václav Šátek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-14
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " E ". Otázky u obhajoby: Jakým způsobem byla implementace testována? Proč jste si vybrak jazyk Go pro implementaci Adapter factory serveru?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO