Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce si bere za cíl v prvních kapitolách seznámit svého čtenáře s danou sledovanou firmou. Následně se zde popisuje a vysvětluje pojem finanční analýza z obecného hlediska a následně jsou tyto principy a zákonitosti využity konkrétně při finanční analýze firmy ZEPIKO, spol. s r.o. Získané hodnoty jsou následně zhodnoceny a porovnány s požadovanými hodnotami a poté závěry takto získané jsou zde vyhodnoceny a formulovány. Na závěr této mé práce jsou navrhnuty některé návrhy pro vylepšení současného stavu a dále pak lze v dané kapitole nalézt i možné návrhy pro vylepšení pozice této firmy do budoucna.
This Thesis in first chapters would like to introduce its Reader watched firm. Next it can be found there explanations of Financial analysis Issue by common Aspect and this Principles and Legitimacys are used in Financial analysis of ZEPIKO, spol. s r.o. Acquired readings are valorizated and compare with requested readings and next this Endings are evaluated and formulated. In the end of this Thesis can be found some suggestions for improvements of its present condition and Also it is there possible suggestions for enhancements of Positions this Firm for the Future.
Description
Citation
SPOUSTA, M. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Jana Stávková, CSc. (předseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) PhDr. Ing. Jiří Pokorný, CSc. (člen) Ing. Jaroslav Rompotl (člen)
Date of acceptance
2008-01-29
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 10 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO