Nástroj pro podporu vývoje softwarových systémů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Nástroj pro podporu vývoje systémů je aplikace sloužící pro usnadnění průběhu vývoje softwarových systémů. Pomocí diagramu užití pomáhá k lepšímu porozumění požadavků od zákazníka, následně s využitím diagramu tříd lze přepsat návrh do objektového konceptu a díky Objektově orientovaným Petriho sítím lze popsat chování systémů. V práci nejdříve popíší programy věnující se stejné problematice, poté se vysvětlí jednotlivé diagramy a Objektově orientované Petriho sítě. Následně bude představena samotná aplikace, její testování a možná vylepšení.
The tool for software systems design is an aplication for simplification of system development. Use case diagram helps to make comunication between customer and developer better, then with the use of class diagram rewrite draft to object concept and thanks to object oriented Petri nets describe aplications behavior. First we will look on programs with similiar specialization, then describe each diagram and Object oriented Petri net. After that we will introduce application itself, testing and possible extensions.
Description
Citation
HRUBÝ, D. Nástroj pro podporu vývoje softwarových systémů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (předseda) doc. Ing. Vladimír Janoušek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Bidlo, Ph.D. (člen) doc. Ing. Peter Chudý, Ph.D., MBA (člen) Ing. Radek Kočí, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-13
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm E. Otázky u obhajoby: Na jak rozsáhlých modelech bylo prováděno testování aplikace?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO