Re-identifikace automobilů pomocí registrační značky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá návrhem a tvorbou aplikace pro reidentifikaci vozidel ve dvou videích. Práce popisuje metody zpracování obrazu a detekci objektů v něm a identifikaci symbolů. Vytvořená aplikace používá knihovnu OpenCV k velkému množství úkonů. Aplikace je napsaná v jazyce C++, standart C++11. Tato práce se dále popisuje otestování aplikace na vstupních datech včetně natrénování referenčních dat.
This thesis describes design and development of an aplication for reidentification of vehicles in multiple camera streams. It explains methods of image processing, object detection and identification of symbols. Created application uses  OpenCV library. It is written in the C++ language, standart C++14. Furthemore, this thesis describes testing of application on input data including training of the reference data.
Description
Citation
HAŽMUKA, T. Re-identifikace automobilů pomocí registrační značky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Martin Drahanský, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Peter Chudý, Ph.D., MBA (člen) Mgr. Ing. Pavel Očenášek, Ph.D. (člen) Ing. Josef Strnadel, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-16
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm dobře (C) . Otázky u obhajoby: Proč dochází k tak markantnímu rozdílu rozpoznání RZ mezi videi A a B? Úspěšnost reindentifikace závisí na přesném určení RZ. Jaké by byly výsledky při povolené chybovosti 1 znak? Jakým způsobem by bylo možné tento princip implementovat?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO