Informační systém pro oddíl orientačního běhu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá návrhem a realizací informačního systému pro oddíl orientačního běhu v Opavě. Informační systém poskytuje uživatelům přihlašování se na události a organizaci dopravy na ně. Nedílnou součástí je vyúčtování, které manipuluje s financemi na osobních účtech uživatelů. Systém také poskytuje veřejnosti informace ohledně areálů pevných kontrol včetně výsledků a možnost přidávat své vlastní výsledky. Dalším účelem jsou příspěvky na hlavní stránce, pomocí kterých se sdělují informace a recenzují události. Práce klade důraz na jednoduchost a intuitivnost. Systém je postaven na běžně dostupné technologii Python s využitím frameworku Flask. Jeho vzhled je zprostředkován pomocí CSS frameworku Bootstrap a využitím technologií JavaScript. Výsledek této práce je dostupný na adrese www.fhadac.cz .
This thesis is devoted to a designation and realisation of the information system of orienteering club in Opava. The information system provides users a registration for events and subsequent transport organisation. The integral part of the information system is finance management which affects the cash balance of linked personal user's accounts. The information system provides information and results of permanent courses with and upload tool for personal performances of the users. Another purpose of the information system is a post publishing function that aims to convey information and to review events. The thesis emphasises simplicity and intuition. The information system is built on Python with the use of the Flask framework. The graphic user interface is created by the Bootstrap CSS framework using JavaScript technology. The result of this thesis is available at www.fhadac.cz .
Description
Citation
HADAČ, F. Informační systém pro oddíl orientačního běhu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Zendulka, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Kotásek, CSc. (místopředseda) Ing. František Grézl, Ph.D. (člen) Ing. Petr Matoušek, Ph.D., M.A. (člen) Ing. Filip Orság, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-15
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: Mohl byste shrnout veškeré implementované moduly a jejich funkčnost? Jaký je význam obrázku 6 na str. 28?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO