Konstrukce formy pro pryžový výlisek

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Obsahem této bakalářské práce je současný stav poznání, zahrnující teorii vstřikovacích forem pro gumárenský průmysl. Dále je v práci popsán postup při návrhu konstrukce vstřikovací formy pro pryžovou manžetu, která má sloužit jako ochrana před prachem a jinými nečistotami. Výstupem práce je 3D model vstřikovací formy vytvořený v SolidWorks 2015 a 2D dokumentace vybraných dílů.
This Bachelor’s thesis contains the general body of knowledge related to theory of injection molds for rubber molding. There is also described a designing procedure of mold for rubber cuff which will be used as a protection against the dust and other impurities. The output is a 3D model of injection mold made in SolidWorks 2015 and 2D documentation of chosen parts.
Description
Citation
BÁTRLA, M. Konstrukce formy pro pryžový výlisek [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
doc. Ing. Martin Vrbka, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Petr Svoboda, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Jan Brandejs, CSc. (člen) doc. Ing. Milan Klapka, Ph.D. (člen) Ing. Milan Omasta, Ph.D. (člen) Ing. Libor Nohál, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO