Stavebně technologická studie etapy provádění podlah v domově pro seniory

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce řeší stavebně technologickou studii etapy provádění podlah v novostavbě domova pro seniory v Luhačovicích. Součástí této práce je technická zpráva, situace stavby se širšími vztahy dopravních tras, výkaz výměr, technologický předpis pro roznášecí vrstvu, technologický předpis pro nášlapnou vrstvu, bilance zdrojů, řešení organizace výstavby, časový plán, návrh strojní sestavy, kvalitativní požadavky a jejich zajištění, bezpečnost práce, rozpočet pro technologickou etapu, nový návrh skladby podlahy pro balkón.
This theses deals with the structural engineering study of the floor building in the retirement house in Luhačovice. The work includes a technical report, a building situa-tion with boarder relations of transport routes, a bill of quantities, a technological regulation for the wear layer, a sources balance, a solution of the production organi-zation, a time schedule, a machinery assembly proposal, a qualitative requirements and its finding, safety at work, a budget for the technological part and a new proposal for the floor construction on the balcony.
Description
Citation
HESKOVÁ, V. Stavebně technologická studie etapy provádění podlah v domově pro seniory [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO