Hydraulická analýza vodovodní sítě obce Hnojník

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na hydraulickou analýzu vodovodní sítě obce Hnojník. Práce je rozdělena na více částí. První část je zaměřena obecně na hydraulickou analýzu, možnostmi využití matematického modelování a typy analýzy, které lze ve vodovodní síti provádět. Další část obsahuje výčet a stručnou charakteristiku softwarových prostředků používaných pro hydraulickou analýzu. Pozornost je zaměřena na program EPANET 2.0, který byl použit pro sestavení modelu vodovodní sítě obce Hnojník. Třetí kapitola obsahuje údaje o řešené lokalitě a popis způsobu zásobování zájmové lokality pitnou vodou. V poslední části je popisována stavba modelu sítě, vstupní údaje použity pro modelování a vyhodnocení hydraulické analýzy.
This Bachelor thesis is focused on hydraulic analysis of Hnojnik water supply system. The structure of this thesis is devided into several parts. The first part focuses on general hydraulic analysis, possibilities of using matematic modeling, and types of analysis that can be performed in a water network. Next section contains a list and brief characteristics of software tools used for hydraulic analysis. Attention is focused on the EPANET 2.0 which was used to build a model of Hnojnik water supply system. The last section describes the construction of the network model, input data used for modeling and evaluation od hydraulic analysis.
Description
Citation
NOVÁKOVÁ, J. Hydraulická analýza vodovodní sítě obce Hnojník [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO