Řešení technologické etapy zastřešení objektu Otevřená zahrada v Brně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem bakalářské práce je řešení zastřešení poradenského centra NNO údolní (Otevřená zahrada v Brně). Jedná se o plochou vegetační střechu administrativní budovy. Pro danou etapu je zpracována technická zpráva, posouzení dopravních tras, výkaz výměr a položkový rozpočet, technologický předpis, řešení organizace výstavby, časový plán, návrh strojní sestavy, kontrolní a zkušební plán a bezpečnost práce. Součástí je také výkres zařízení staveniště.
The subject of the thesis is solving roofing of counseling center NNO Údolní (Otevřená zahrada v Brně) . It is a flat green roof of administrative building. For that phase is handled by a engineering report, assessment transport routes, bill of quantities and itemized budget, technological prescription, design of site equipment, construction schedule, design of machine assembly , inspection and quality plan and work safety. It also includes a drawing of the site.
Description
Citation
MARKOVÁ, V. Řešení technologické etapy zastřešení objektu Otevřená zahrada v Brně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO