Zemědělská hala s ocelovou nosnou konstrukcí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce řeší návrh zemědělské haly s ocelovou nosnou konstrukcí. Nosná konstrukce je tvořena rámovou konstrukcí z plnostěnných IPE nosníků. Vazníky jsou na sloupy připojeny kloubově. Všechny sloupy jsou v příčném směru vetknuty do základových patek (v podélném směru působí jako kloubové uložení). Střešní plášť je tvořen sendvičovými panely, uloženými na vaznice z tenkostěnných profilů „Z“. Obvodový plášť je tvořen sendvičovými panely, připojenými paždíky z tenkostěnných profilů „“. Celý systém je vhodně doplněn příhradovými ztužidly trubkového průřezu, jak v příčném, tak v podélném směru. Výsledkem této práce jsou statický posudek a odpovídající výkresová dokumentace zemědělské haly s ocelovou nosnou konstrukcí.
This bachelor’s thesis solve design of agricultural hall with steel load-carryng structure. Load-carryng structure is create frame construction from solid panel IPE beam. The girders are attached to the columns articulated. All columns are transvesely fixed to the foundation pads (in the longitudinal direction acting as articulated bearing). Roofing is made of sandwich panels, mounted on the purlins of thin-walled "Z". The building envelope is made of sandwich panels, attached with girt of the thin-walled "". The whole system is appropriate completed diagonal circular hollow section bracing, both in the transverse and in the longitudinal direction. The result of this work are static report and corresponding drawings agricultural hall with steel load-carryng structure.
Description
Citation
ZBOŘIL, D. Zemědělská hala s ocelovou nosnou konstrukcí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO