Retenční nádrže a stoky na stokové síti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na navrhování, provozování a řízení retenčních nádrží a retenčních stok na stokových sítích. Je zde zmíněn jejich účel, funkce a využití, jejich rozdělení, stavební řešení, konstrukce a jejich vybavení. Dále jsou uvedeny dva konkrétní příklady retenčních nádrží v Brně a krátké shrnutí počtů retenčních nádrží ve vybraných českých městech. Součástí práce je modelový příklad výpočtu objemu retenční nádrže a retenční stoky pro obec Horní Lapač.
This thesis is focused on the design, operation and management of retention basins and retention sewers to sewerage networks. There is also mentioned their purpose, function and use, their distribution, building design, construction and equipment. Below are two specific examples of retention reservoirs in Brno and short summary of number of retention ponds in selected Czech cities. Part of the work is a model example of calculating the amount of retention basins and retention ditches for the village of Horní Lapač.
Description
Citation
KOLÁŘ, T. Retenční nádrže a stoky na stokové síti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO