Novostavba rodinného domu s projekční kanceláří

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá novostavbou rodinného domu s projekční kanceláří a garáží. Objekt je navržen pro čtyřčlennou rodinu, garáž pro dva osobní automobily. Dům bude stát na v Domašově u Brna na ulici Nová ve svažitém terénu. Hlavní vstup do objektu je z ulice severozápadním směrem. Dispozice objektu je situována tak, že obytné a denní místnosti jdou na světelných stranách. Stavba bude čtvercového půdorysu, částečně podsklepená se sedlovou střechou a terasou. Bude mít jedno podzemní podlaží a dvě nadzemní podlaží s obytným podkrovím. Svislé nosné konstrukce budou z tvárnic ztraceného bednění v podsklepené čísti, v nadzemní části z keramických tvárnic. Vodorovné konstrukce budou z keramobetonových stropních nosníků a cihelných vložek. Krov bude dřevěný, vaznicové konstrukce s hřebenovou vaznicí. Práce obsahuje dokumentační a výkresovou část a je zpracována jako prováděcí projekt.
This bachelor thesis focuses on the construction of a new family house with the inclusion of an office and a garage. This home is designed for a family of four with two cars housed in a spacious garage. The house will stand on a sloping field in Domasov near Brno on the New Street. The main entrance to the building is from the street to the northwest. Layout of the building is situated so that the residential and day rooms are on the side with more sunlight. Construction will have a square layout, partial basement with a gabled roof and a terrace. It will have a basement and two floors with residential attic. The vertical constructions will be made of shuttering blocks in the basement cellar, above-ground portion will be made of the ceramic block. Horizontal construction are made of ceramic-concrete ceiling beams and brick inserts. The truss will be wooden, purlin construction with a ridge runs. This work includes documentation and drawing parts and is compiled as an implementation project.
Description
Citation
KRÁLÍK, R. Novostavba rodinného domu s projekční kanceláří [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO