Novostavba energeticky úsporného bytového domu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce řeší novostavbu bytového domu v obci Sebedražie. Jedná se o čtyřpodlažní objekt s jedním podzemním a třemi nadzemními podlažími. Nosný systém tvoří keramické nosné zdivo a betonové ztracené bednění vyplněno betonem, stropy jsou keramické. V prvním podzemním podlaží se nachází garáže, sklepní boxy, technická místnost a schodiště. V prvním nadzemním podlaží se nachází první byt, ve kterém je předsíň, pokoj, ložnice, obývací pokoj, kuchyň, koupelna a WC. Dále se na podlaží nachází společné prostory - kolárna, sušárna, sklad, výlevka, vstupní prostor a schodiště. V druhém nadzemním podlaží se nachází dva byty a schodiště. Druhý byt obsahuje předsíň, pokoj, ložnici, obývací pokoj, kuchyň, koupelnu a WC, třetí byt obsahuje předsíň, ložnici, obývací pokoj, kuchyň, koupelnu a WC. Třetí nadzemní podlaží je shodné s druhým nadzemním podlažím.
The bachelor thesis deals with new building of apartment building in the Sebedražie village. It is a four-storey building. Its bearing system consists of clay masonry and concrete masonry. Ceilings are made from clays parts. On the basement there is a garage, a cellar rooms, a utility room, and a staircase. On the first floor there is a first flat. In the first flat is a hall, a child`s room, a bedroom, a living room, a kitchen, a bathroom and a toilet. Next, on the first floors is a bicycle room, a kiln-drying, a storage, a cleaning room, the entrance hall and a staircase. In the second floor there is second and third flats. In the second flat is a hall, a child`s room, a bedroom, a living room, a kitchen, a bathroom and a toilet. In the third flat is a hall, a bedroom, a living room, a kitchen, a bathroom and a toilet. The third floor is the same as second floor.
Description
Citation
LEHOCKÝ, L. Novostavba energeticky úsporného bytového domu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO