Reologické vlastnosti stavebních pojiv v čerstvém stavu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce je věnována reologickým vlastnostem stavebních pojiv. Teoretická část se zaměřuje na jednotlivé druhy stavebních pojiv, jejich reologické vlastnosti a základní parametry stanovované při charakterizaci stavebních pojiv z hlediska reologie. Dále jsou uvedeny způsoby stanovení reologických vlastností na různých typech zařízení. Praktická část se věnuje výsledkům získaných z měření na rotačním reometru s geometrií typu deska-deska. Tyto výsledky jsou následně vyhodnoceny.
This thesis is devoted to the rheological properties of building binders. The theoretical part focuses on individual types of building binders, their rheological properties and basic parameters determinated during the rheological characterization of building binders. The practical part deals with the resultes obtained from the meansurements on a rotational rheometr using the geometry type of plate to plate. These results are subsequently evaluated.
Description
Citation
HEGROVÁ, M. Reologické vlastnosti stavebních pojiv v čerstvém stavu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Stavebně materiálové inženýrství
Comittee
Date of acceptance
2016-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO