Určení geotechnických a geologických charakteristik vybraných zemin a stanovení jejich vhodnosti pro zakládání staveb v Brně - Chrlicích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem práce je zhodnotit geotechnické a geologické charakteristiky zemin v Brně-Chrlicích. Popsat danou problematiku stávajícího stavu. Odebrat vzorky zeminy a následně je laboratorně posoudit. Vyhodnotit je v programu SoilLab a porovnat s vlastními výsledky. Na závěr stanovit vhodnost pro zakládání staveb.
The aim of bachelor thesis is to evaluate geological and geotechnical characteristics of the soil from Brno-Chrlice. Description the problems of present state. Remove soil samples and then their laboratory characteristics evalute. The results will be asses in SoilLab and compared with own results. In conclusion the suiability for building foun-dations determined.
Description
Citation
KOŘÍNKOVÁ, J. Určení geotechnických a geologických charakteristik vybraných zemin a stanovení jejich vhodnosti pro zakládání staveb v Brně - Chrlicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO