Realizace dokončovacích prací - Administrativní budova v Kolíně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá technologickou etapu dokončovacích prací administrativní budovy, nacházející se v Kolíně – Zálabí. Zaměřila jsem se především na provedení vnitřních omítek různými technologiemi a na jejich porovnání pomocí programu BuildPower S a Contec. Dále se tato práce zabývá zhotovením sádrokartonových příček včetně schémat jejich napojení. Pro vybrané procesy je dále zpracována strojní sestava, kontrolní a zkušební plány a bezpečnost a ochrana zdraví připráci. Součástí práce je také zařízení staveniště.
This bachelor‘s thesis deals with technological stage of finishig works of office building in Kolín – Zálabí. Especially, I focused on implementation of interior plaster different technologies and comparsion using Build Power S and Contec. Also, the thesis deals with the making of plasterboard partition including schemes of their connection. Also mechanical assembly, control and test plans, and safety and health during work are processed for selected building processes. The work also includes construction site.
Description
Citation
POSPÍŠILOVÁ, I. Realizace dokončovacích prací - Administrativní budova v Kolíně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO