Systémy ochlazování budov v polyfunkčních domech

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá systémy chlazení bytových jednotek a přilehlé vinotéky. Teoretická část práce je zaměřena na princip fungování běžně používaných chladicích systémů a možnosti výroby chladu. Práce popisuje výhody a nevýhody jednotlivých systémů. Výsledkem výpočtové části je návrh optimálního systému chlazení pro polyfunkční budovu, který zabezpečí odvedení tepelné zátěže v letním období a celkový návrh tohoto chladicího systému.
This Bachelor Thesis deals with cooling systems of housing units and an adjacent wine shop. The theoretical part of the thesis is focused on the principle of working ordinarily used cooling systems and options of productions of cold. The thesis describes advantages and disadvantages of individual systems. The result of the computational part is a design of the optimal cooling system for the multifunctional building which secures a diversion of a thermal load in a summer season and the overall design of the cooling system.
Description
Citation
HOBZA, L. Systémy ochlazování budov v polyfunkčních domech [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO