Realizace spodní hrubé stavby bytového domu "D" obytného souboru Zlín - Jižní svahy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je stavebně-technologické řešení spodní hrubé stavby bytového domu ve Zlíně. Jedná se o pětipodlažní objekt se suterénem s garážemi. Budova je založena na vrtaných pilotách. Práce obsahuje plán výstavby včetně zařízení staveniště, technologické předpisy pro zemní práce a vrtané piloty. Pro danou etapu je zhotovena strojní sestava, kontrolní a zkušební plán, rozpočet a časový plán. Během navrhování se dbá na bezpečnost práce a ochranu životního prostředí.
The subject of this bachelor's thesis is the constructional-technological solution of the substructure of an apartment building in Zlin. It is an object with five floors and a basement with garages. The building is based on drilled piles. The bachelor's thesis includes a construction plan with a site equipment, technological procedure of earthworks and drilled piles. A set of machines, a quality control, a budget and a time schedule have been processed for this technological phase. During the building process it is cared about work safety and environment protection.
Description
Citation
TEPLÝ, T. Realizace spodní hrubé stavby bytového domu "D" obytného souboru Zlín - Jižní svahy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO