Stavebně technologická studie výstavby nosné konstrukce výrobního závodu v Jihlavě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Firma zabývající se modernizací kolejových vozidel postupně modernizuje svůj výrobní areál. Velkou investicí je stavba nové haly lakovny, souběžně s rekonstrukcí sousední výrobní haly a nové napojení areálu na vodovodní řád, plynovod a novou trafostanici. Práce obsahuje technologické předpisy pro vrtané piloty a pro montáž horní konstrukce prefabrikované železobetonové haly lakovny. Technologické předpisy jsou doplněny návrhem strojní sestavy, zařízením staveniště, kontrolními a zkušebními plány, rozpočtem stavby, bezpečnost práce, časový plán a srovnání použití dvou variant jeřábů z finančního a časového hlediska.
Company engaged in modernization of locomotive vehicles progressively modernizing their industrial estate. A big investment become realization of new industrial hall for vehicle coating, simultaneously with a reconstruction of neighbouring production hall and a new connection to the water main, gas main and a new transformer station. The bachelor thesis includes technological regulations of bored piles and for assembly upper prefabricated reinforced concrete construction of coating hall. Technological regulations are supplemented by draft of the suitable machinery, equipment of construction site and inspectional and trial plans, work safety, time schedule and comparison of two variants of the cranes and all will be feasible in terms of construction rate and financing.
Description
Citation
POKORNÝ, J. Stavebně technologická studie výstavby nosné konstrukce výrobního závodu v Jihlavě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO