Týmová spolupráce a rozvoj osobnosti ve stavebním podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá týmovou spoluprací a rozvojem osobnosti ve stavebním podniku. Charakterizuje vedení týmu pomocí nalezení společného smyslu a definování hodnot na základě Zlatého kruhu. Popisuje současné trendy na pracovním trhu, na kterém se potkávají jak firmy, tak i lidé. V empirické části je provedeno výzkumné šetření ve firmě metodou chápajícího rozhovoru, doplněné o stávající výzkumy na dané téma. Cílem práce je teoreticky vymezit dané téma, provést empirické šetření, analyzovat jej a navrhnout řešení.
This bachelor’s thesis is dedicated to team cooperation and personal development in construction company. Characterizes the team leadership through finding common sense and defining values based on Golden circle. Describes current trends in the labor market, which meet both companies and also people. There is the research survey by understanding interview in the empirical part supplemented by current research on this topic. The aim is to theoretically define the topic, perform empirical research, analyze and propose solutions.
Description
Citation
RYCHETSKÝ, T.  Týmová spolupráce a rozvoj osobnosti ve stavebním podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2016-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO