Technologie výroby plastového držáku ložisek motoru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Cílem diplomové práce je na základě zadaného tvaru plastového dílce vypracovat rešerši na technologii vstřikování plastů do forem, provést návrh technologického postupu a konstrukce vstřikovací formy včetně potřebných výpočtů. Projekt obsahuje rešeršní část a část praktickou. Na základě získaných informací z rešeršní části byl zvolen vhodný materiál, které se stal podkladem pro praktickou část práce. Praktická část obsahuje základní technologické výpočty, je doplněna o simulační analýzy plnění a pevnostní výpočty kritických prvků. Součástí práce je výkresová dokumentace.
The target of this dissertation is based on the specified shape of plastic part to develop search technology of plastic injection molds, to the technological design process and construction of injection molds, including the necessary calculations. The project includes a search and a practical sections. Based on information from a search section a suitable material was chosen, which became the basis for practical section. The practical section with basic technology calculation is complemented by filling simulation analysis and stress analysis of critical elements. A part of this dissertation is the set of the drawings.
Description
Citation
SVOBODA, V. Technologie výroby plastového držáku ložisek motoru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Výrobní stroje, systémy a roboty
Comittee
doc. Ing. Viera Poppeová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Miroslav Maňas, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Simeon Simeonov, CSc. (člen) doc. Ing. Miloš Hammer, CSc. (člen) doc. Ing. Ivan Vavřík, CSc. (člen)
Date of acceptance
2011-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO