Srovnání cen rodinného domu v Novém Jičíně a v jeho okolí v letech 2015 a 2016

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá srovnáním cen rodinného domu v Novém Jičíně a jeho okolí v letech 2015 a 2016. Rodinný dům se nachází v obci Starý Jičín, kvůli srovnání cen pak bude rodinný dům simulován do okrajové části města Nový Jičín. U daných lokalit se vypočítá cena zjištěná pomocí cenových předpisů a cena obvyklá pomocí porovnání s vytvořenou databází rodinných domů. V teoretické části je vysvětlena základní terminologie, hlavní použité právní předpisy a metody oceňování nemovitých věcí. Cílem práce je zjistit vliv umístění rodinného domu na jeho cenu a určit faktory, které tyto ceny ovlivňují.
The thesis deals comparison of house prices in Nový Jičín and its surroundings in 2015 and 2016. This family house is located in the village Starý Jičín and then for comparison will be moved to the center of Nový Jičín. In given locations we have to determined observed price and market value. In theoretical part is explained basic terminology, the main legislation which was used and methods of valuation of immovable property. The result of this work is getting to know the influences of locations of family house and it´s price. and identify factors that influence these prices.
Description
Citation
ŽEMLOVÁ, E. Srovnání cen rodinného domu v Novém Jičíně a v jeho okolí v letech 2015 a 2016 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2016-11-04
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací na téma Srovnání cen rodinného domu v Novém Jičíně a v jeho okolí v letech 2015 a 2016. Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným problémům přistupovala dobře. Na otázky komise odpověděla dobře. K otázkám oponenta i vedoucího závěrečné práce uvedla dostačující odpovědi. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO