Nájemné administrativních prostor a faktory, které je ovlivňují

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na problematiku výše ceny nájemného a na faktory, které ji ovlivňují, u administrativních prostor ve vybraných městských částech města Brna. Popisuje současnou situaci na realitním trhu s komerčními objekty. Dále je zpracovaná v grafické a textové části databáze inzerovaných kancelářských prostor v deseti městských částech Brna. Výsledné údaje jsou zpracovány do map, tabulek a grafů. Závěrem diplomové práce je uvedeno vyhodnocení výsledků průzkumu realitního trhu.
The thesis is focused on a topic of the price of rent and its factors at the office spaces in selected districts in the city of Brno. It describes the current situation in the real estate market of commercial buildings. Furthermore, the database of the advertised offices in ten districts of Brno is composed of the graphical and text part of the thesis. The resulting data are processed into maps, tables and graphs. In the end of the thesis, the results of the research of the real estate market are evaluated.
Description
Citation
KYSELÁ, J. Nájemné administrativních prostor a faktory, které je ovlivňují [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Albert Bradáč, DrSc. (předseda) doc. Ing. Bohumil Puchýř, CSc. (místopředseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2016-11-01
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Nájemné administrativních prostor a faktory, které je ovlivňují. Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupovala velmi zodpovědně. Na otázky komise odpověděla pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponentky závěrečné práce odpověděla správně a jasně. Pan prof. Ing. Albert Bradáč, DrCs., položil otázku: Zda uvažovala procentní podíl ročního nájemné k ceně nemovité věci. Pan doc. Ing. Bohumil Puchýř, CSc., položil otázku: Víte co to je facility management? Pan Ing. Pavel Klika položil otázku: Počet nabídek z pronájmů vzhledem k velikosti městské části. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomantka svou závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO