Averze spotřebitele/investora ke ztrátě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá analýzou postoje a chování spotřebitele v roli investora na finančních trzích ke ztrátě, respektive jak předcházet riziku budoucí ztráty. V teoretické části je popsána teorie nutná k porozumění druhé, praktické části, dále také nástroje a metody, které jsou využívány pro snižování rizika ztráty.
This Masters thesis analysis attitude and behavior of consumer in a role of investor in financial market to the loss or how to avoid the risk of future losses .In the theoretical part describes the theory needed to understand the other part, here in after referred to as tools and methods that are used to reduce the risk of loss.
Description
Citation
SVORAD, M. Averze spotřebitele/investora ke ztrátě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik firem a institucí
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen)
Date of acceptance
2016-11-04
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou diplomovou práci na téma Averze spotřebitele/investora ke ztrátě. Vedoucí položil dvě otázky. Diplomant na otázky odpověděl Oponent položil dvě otázky. Diplomant na otázky odpověděl. Komise položila otázky k obhajobě: - Co bylo hlavním cílem práce? (dr. Doskočil) - Okomentujte hodnocení rizik FMEA. Získané hodnoty pravděpodobnosti. (doc. Karpíšek) - Proč byla pro zvolené téma vybrána metoda FMEA? (dr. Šimůnek) Diplomant na otázky odpověděl částečně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO