Srovnání cen rodinného domu v různých částech města Brna v letech 2015 a 2016

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá srovnáním cen rodinného domu v Brně – Králově Poli v letech 2015 a 2016. Tento rodinný dům se nachází v blízko centra města Brna a následně bude simulací přemístěn do okrajové části, Brna - Líšně. Ceny domu se určí cenou zjištěnou a cenou obvyklou. Úkolem je vyhodnocení rozdílnosti cen, v závislosti na době ocenění a umístění a následné stanovení faktorů, které ceny ovlivňují.
Diploma thesis deals with price comparison of family house in Brno – Královo Pole between 2015 and 2016. This family house is located near of the town center and then will be as a simulation moved to the outskirts, Brno – Líšeň. House prices are determined by observed price and market value. The task is to find out and evaluate the price differences, dependents to the valuation time and the place. I will make summary of factors that affect these prices.
Description
Citation
DRCMÁNKOVÁ, H. Srovnání cen rodinného domu v různých částech města Brna v letech 2015 a 2016 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Albert Bradáč, DrSc. (předseda) doc. Ing. Bohumil Puchýř, CSc. (místopředseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2016-11-01
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Srovnání cen rodinného domu v různých částech města Brna v letech 2015 a 2016. Závěrečnou práci obhajovala srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupovala dobře. Na otázky komise odpověděla. Na doplňkové otázky od oponentka závěrečné práce odpověděla dobře. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomantka svou závěrečnou práci obhájila. pan Ing. Pavel Klika položil otázku: Jakým způsobem jste vyhodnotila, která vlastnost má zásadní vliv? pan Ing. V názvu je uvedeno problém ceny mezi Brno - Královo Pole a Brno - Líšeň, většina databáze je složena z městké části Brno - Žabovřesky.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO