Řízení lidských zdrojů u McDonald's

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá problematikou řízení lidských zdrojů v restauraci McDonald‘s. Práce je rozdělena na dvě části. První část je teoretická a vymezuje všechny základní pojmy. Praktická část se dále dělí na analytickou, v níž najdeme informace o společnosti Baierová spol. s r.o. a návrhovou, která se zabývá dalšími možnostmi motivace a implementaci nové motivační metody. V závěru potom najdeme odhad přínosu pro firmu a zhodnocení.
Master’s thesis solves the question of human resource management in the McDonald’s restaurant. My thesis has two main parts. The first is desk study with fundamental terms. Practical part forks on first analysis part, where you can find information about the company, and second concept part, which considers about next motivation possibilities and implementation of new motivation method. In the end of the thesis you can find income estimation and complete evaluation.
Description
Citation
POPELÁŘ, J. Řízení lidských zdrojů u McDonald's [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Jiří Beneš, CSc. (předseda) prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) PhDr. Ing. Jiří Pokorný, CSc. (člen) Ing. Jaroslav Rompotl (člen)
Date of acceptance
2008-06-10
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO