Návrh motivačního programu jako účinného nástroje řízení ve firmě Gala, a.s.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Ve své diplomové práci se zabývám analýzou původního a zavedením nového motivačního programu v rámci potřeb velké firmy. Konkrétní aplikace je řešena ve spolupráci s firmou GALA a.s. V teoretické části se zabývám procesem motivace, vybranými motivačními teoriemi. V praktické části jsem se zaměřila na charakteristiku zvolené firmy, popisuji historii, sortiment. Dále jsem provedla SWOT analýzu, stručně jsem popsala vývoj počtu zaměstnanců, organizační strukturu atd. Poté jsem z interních materiálů a anonymního dotazníkového šetření zanalyzovala současný stav motivačního programu ve firmě. Na základě vyhodnocení dotazníků, jsem navrhla motivační program a opatření na zlepšení motivace zaměstnanců.
I deal with analysis of the original motivational program and introduce new motivational program in scope of needs of big company in my diploma work. Concrete aplication is solved in coooperation with Gala inc.In theoretic part I describe process of motivation and theory of motivation which I choose. I target the characteristic of select company, I describe history and line of products in my practical part. After I done SWOT analysis, I describe development of number of staff very short, organizational structure etc. After I analyzed present situation of motivational program in company from in-house document and from anonymous interrogatory. On the basis of interpretation I proposed new motivational program and measure which improve motivation of staff.
Description
Citation
WAGNEROVÁ, L. Návrh motivačního programu jako účinného nástroje řízení ve firmě Gala, a.s. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Emil Svoboda, CSc. (předseda) prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (místopředseda) doc. RNDr. Jiří Kropáč, CSc. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 1 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO