Poskytování služeb v rámci Operačního programu Podnikání a inovace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na analýzu hlavních požadavků na získání finančních prostředků z Operačního programu Podnikání a inovace. Práce formuluje doporučení pro provádění činností nezbytných pro úspěšné řízení projektu. Cílem je poskytnout vybrané firmě ucelený přehled skutečností důležitých pro úspěšné čerpání prostředků z Operačního programu Podnikání a inovace.
The master thesis is focused on analysis of the main requirements in order to acquire financial resources from the Operational program for business and innovation. It forms actions necessary for successful project control. The thesis aim is to provide complex overview of the facts considerable for successful resources delivery from the Operational program for business and innovation.
Description
Citation
STRUŽKOVÁ, S. Poskytování služeb v rámci Operačního programu Podnikání a inovace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Dušan Baran, Ph.D. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (člen) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-01-29
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 3 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO