Chráněná dílna - čerpání z Evropských sociálních fondů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem diplomové práce je čerpání s dotací Evropského sociálního fondu na vytvoření „Chráňené dílny“ pro pomoc a podporu zaměstnanosti zdravotně postižených občanů. Z podnikatelské činnosti a analýz zaměstnávání zdravotňe postižených představují makroekonomické faktory situaci na trhu práce a přínos do budoucna prostřednictvím konkrétních řešení.
My graduation theses refers to the utilization of the grant-in-aid from the Europen Social Fund in order to create „the protected workroom“ to help and support the employment of the handicapped people. According to the entrepreneurial activity and analyses of employment of handicapped people macroeconomical factors present the situation on the labour market as well as the perspective profitability through some specific solutions.
Description
Citation
VAJCÍKOVÁ, S. Chráněná dílna - čerpání z Evropských sociálních fondů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
Ing. Jaroslav Geršl (předseda) prof. Ing. Petr Němeček, DrSc. (místopředseda) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (člen) Ing. Ivana Groligová, CSc. (člen) Ing. Václav Zeman (člen)
Date of acceptance
2009-06-08
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 3 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO