Návrh využití systému řízení jakosti pro zvýšení konkurenceschopnosti firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Obsahem diplomové práce je problematika systémů řízení jakosti a tyto dává do vzájemné souvislosti s konkurenceschopností firmy, resp. s vlivem jejich zavedení na zvýšení konkurenceschopnosti. V současné době je jedním z hlavních cílů, téměř každé organizace, boj s konkurencí. Jednou z cest k dosažení konkurenceschopnosti firmy by měla být kvalita poskytovaných služeb, potažmo prodávaných výrobků, proto je pro firmu, která chce v dnešní době obstát v tvrdém konkurenčním boji takřka nutností, aby měla zaveden a zejména spravován systém řízení jakosti.
The topic of the Master's thesis is focusing on the quality management systems in connection with the competition ability of the company or with the impact to increasing ability to compete. Currently one of the main targets of almost every company is a competition fight. One of the ways to be able to compete is a quality of the provided services eventually quality of sold goods. Existence of the quality management system, which is implemented and maintained, is practically a big necessity for the nowadays companies that want to win this fight.
Description
Citation
JANOK, J. Návrh využití systému řízení jakosti pro zvýšení konkurenceschopnosti firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
Ing. Petr Polák (předseda) prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (místopředseda) prof. Ing. Miloš Konečný, DrSc. (člen) doc. Ing. Jan Solař, CSc. (člen) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-01-29
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 1 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO