Podnikatelský záměr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem mé bakalářské práce bude vytvořit podnikatelský záměr na založení nového kadeřnictví. V práci se postupně budu zabývat všemi aspekty, které se založením a řízením podniku souvisí. Pomocí metod a výzkumu budu realizovat jednotlivé kroky práce, které zahrnují zásadní otázky, patří sem například systém vyhledávání nových zákazníků, získání podílu na trhu, založení úspěšné firmy, kam se budou lidé vždy rádi vracet. Při zpracování bakalářské práce budu využívat teoretické znalosti získané studiem na fakultě podnikatelské, různé metody a konzultace s odborníkem v této oblasti.
The aim of my bachelor thesis will be to create a business plan for a new hairdresser's. In this thesis I will gradually address all aspects of the establishment and management of enterprise related. Using the methods and research, I will work to implement the steps, which include fundamental questions, for example, the system search for new customers, gain market share, establish a successful business where people are always happy to return. I will use the theoretical knowledge acquired by study at the faculty of Business and Management, different methods and consult with experts in this field.
Description
Citation
JANEČKOVÁ, P. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
prof. Ing. Petr Němeček, DrSc. (předseda) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen) Ing. Petr Mikulica (člen) Mgr. Miroslav Penka (člen)
Date of acceptance
2009-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 3 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO